İlçe Kaymakamlığınca organize edilen Belediye’nin de katkıları ile “1.Doğa Yüyüşü” etkinliği gerçekleştirildi.

Doğa Yürüyüşüne, İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Alper ÇIĞ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Şerif DOĞAN, Belediye Başkanı İbrahim BAZ, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Oğuzhan ÇETİN, İl Mahalli İdareler Müdürü Melehat ÇELİK,  Osmaniye Orman İşletme Müdürü Ferdi ÖZER, Osmaniye Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Nuri YILMAZ, Bahçe Kurum Müdürleri, Osmaniye Orman Su İşleri Şube Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Oktay DENİZ, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrencileri, Adana Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Adana-Kastamonu Entegre Fabrika Personelleri,  Uşak Dağcılık ve Okçuluk Spor Kulübü (UDOSK) Üyeleri, Osmaniye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Osmaniye Tenis ve Yüzme Spor Kulübü Üyeleri, Osmaniye Dağcılık Kulübü (ODAK) Üyeleri, Bahçe Karakaya Dağcılık Kulübü Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

1 Mayıs sabahı Belediye ve Kaymakamlık önünde toplanılarak araçlar ile yürüyüş  başlangıç noktası olan Karaoluk Pınar’ına gidildi. Başlangıç noktasında Sn. Belediye Başkanı İbrahim Baz ve İlçe Kaymakamı M. Alper Çığ’ın katılımcılara yaptıkları ilçenin doğal güzellikleri hakkındaki konuşmaları sonrası liderin güzergahı bildirmesi ile yürüyüş başlatıldı. İlçemizin doğal güzellekikleri ve muhteşem manzarası eşliğinde yürüyüş etkinliklerini gerçekleştiren katılımcılara Akçadağ Radar İstasyonunda  mola verilerek  Belediye tarafından kömbe,meyvesuyu ve su ikramları yapıldı. Mola sonrası 5 Km. mesafede bulunan bitiş noktası  Dişiağca Pınarına varılması ile yürüyüş tamamlanarak katılımıclara ayran,sıtma ve börek  ikramları yapıldı.