Bahçe Belediyesi tarafından 15 Temmuz’u unutturmamak ve o ruhu canlı tutmak amacıyla hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları gerçekleştirildi.

15 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da Bahçe İlçe Şehitliğinde düzenlenen “Çelenk Sunumu” ile başlayan programlar 11.00’da Şehit ve Gazi Ailelerine ziyaretler ve 16.30’da Ağcabey Camii’nde okutulan mevlüt ile devam ederken akşam saat 20.30’da gerçekleştirilen Bahçelievler Mahallesi 15 Temmuz Parkının açılışı ve hemen ardından Fener Alayı eşliğinde Milli İrade Meydanına geçilerek orada düzenlenen  çeşitli etkinlikler ile o geceyi tüm halk bir kez daha andı. Milli İrade Meydanı’nda kılınan sabah namazı sonrası Bahçe Belediyesi tarafından vatandaşlara çorba ikramı yapıldı.