Bahçe Belediyesi olarak ilçe genelinde başlattığımız  yeşil alan çalışmalarına hız verildi. Çalışmalar ekiplerimiz tarafından yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İbrahim Baz, göreve geldiği günden itibaren ilçenin daha modern olması amacıyla yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Başkan Baz, sözlerine şöyle devam etti. “Çalışmalarımız sadece belli alanlarda değil Bahçe ilçemizin hemen hemen tüm mahallelerinde devam edecek.
ilçemizde ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalarına devam ediyor, bizler de ekiplerimizin bu çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bizim buradaki amacımız; Bahçe’mizi daha modern bir ilçe haline getirmek, bunun içinde insanlarımızın birlikte vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya gayret ediyoruz” dedi.