Osmaniye Ak Parti Milletvekili Dr. Suat Önal ve Belediye Başkanmız İbrahim Baz, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül’ü makamında ziyaret etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde öğretim üyeliği görevini yürüttüğü dönemde Prof. Dr. Aykut Gül ile aynı çatı altında çalışma fırsatı bulduklarını belirten Milletvekili

Dr. Suat Önal, Prof. Dr. Aykut Gül’ün Adana BTÜ için önemli bir kazanım olduğunu ve yeni görevinde başarılı olacağına dair inancını dile getirdi. Dr. Önal, “ Hocamızın Adana BTÜ’ye

Vekil Rektör olarak atanması bizleri memnun etmiştir. Prof. Dr. Gül ve ekibinin çalışmaları ile Adana BTÜ, bölgemizin gücüne güç katacaktır. Hocamıza başarılar diliyor ve gönlümüzün

kendisiyle beraber olduğunu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanımız İbrahim Baz, ilçelemizden yetişmiş bir bilim adamının Vekil Rektör olarak Adana BTÜ’de görevlendirilmesinin ilçemiz halkını ve bizleri gururlandırdığını belirterek Prof. Dr. Gül’ün yeni görevini yürekten kutlayarak başarılar diledi.

Görüşmenin ardından Vekil Rektör Prof. Dr. Aykut Gül, Milletvekilimiz Sn. Dr. Suat Önal ve Belediye Başkanımız İbrahim Baz ile üniversiteyi gezerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.