Vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm olabilmek ve taleplerin daha hızlı işleme alınması için “Kolay İletişim” projesi hayata geçiriliyor…
Bahçe Belediyesi yeni projesi ile vatandaşların Başkanla birebir görüşmelerine, sorunlarını, taleplerini zahmetsizce iletebilmelerine kolaylık sağlıyor. “Kolay İletişim” adı altında hazırlanan uygulamanın alt yapısı şuanda test aşamasında olup eksiklerin ve onarmaların giderilmesiyle siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Günümüzde en çok kullanılan tablet bilgisayarlar ve telefonlar ile artık herkes belediye ile iletişimini çok daha kolay sağlayacaktır.
Peki bu “Kolay İletişim” paketinde neler var ?
Kolay İletişim Paketinde “Direkt Başkan’a Mesaj, Başkan ile Randevu, Bir Projem Var, Şikayet Öneri ve Talep… bölümleri mevcuttur. Bu uygulamada aynı zamanda şikayetlerinizi ve taleplerinizi takip edebilecek işlemlerinizin ne aşamada olduğunu hızlı birşekilde öğrenebilceksiniz.