Devam eden projeler sınıfında yer alan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baz; ” Bu ilçe yeni Türkiye’nin yeni Bahçesi olacak, projelerimizden ve hizmetlerimizden kimsenin kuşkusu olmasın değişimi fark edeceksiniz” diyerek Arif Yaşar Fettahlıoğlu Kalesinde, İslam Mahallesi Recep Yazıcıoğlu Caddesindeki Parkta ve Cumhuriyet Mahallesindeki dere kenarlarının rekreasyon çalışmalarında incelemelerde bulunarak işlerin biraz daha hız kazandırılması için gerekli talimatları verdi.  Bu çalışma alanlarının tamamlanması ile birlikte planlanan projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlayacaklarını belirten Başkan Baz; “Biliyoruz işimiz çok ama yılmak yok. Yaşanılacak ilçe Bahçe sloganıyla çıktığımız bu yolda ilçemize yaşam alanları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.