Cuma günü ilçemizdeki lise gençlerinin daveti üzerine aralarına katılan Belediye Başkan’ı İbrahim Baz ve Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy gençlerle keyifli vakit geçirdiler. Bu ortamda Belediye Başkan’ı olarak değil bir ağabey olarak bulunduğunu belirten Başkan Baz gençlere tecrübelerinden ve anılarından bahsederek  nasihatlarda bulundu. Geçmiş ve gelecek üzerinden ülkeyi ve gençliği konu alan Başkan Baz; “15 Temmuz öncesi gençliğimizle ilgili tereddütlerim vardı ama 15 Temmuz sonrası vatan, millet, bayrak ve islam aşkıyla tutuşan koca yürekli bir gençliğin var olduğunu göstererek bu tereddütleri ortadan kaldırdınız. Bu neslin, bu gençliğin, sağlam karakterli, koca yürekli bu kardeşlerimin her zaman yanındayız” diyen Başkan Baz  çiğ köfte ikramları ile sohbetin tadına tat katan Kızlaç İlköğretim Okul Müdürü Müslüm Demir’e ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı.