Bahçe Belediyesi ve Aksagaz doğalgaz dağıtım firmasının işbirliğinde doğalgaz bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Aksagaz Bölge Müdürü Metin Ceyhan, firma müşteri temsilcisi ve mühendislerin katıldığı bilgilendirme toplantısı çok sayıda halkın katılımı ile gerçekleşti.

Bahçe’de hızla devam eden doğalgaz çalışmalarının anlatıldığı toplantıda, doğalgaz kullanım koşulları, doğalgazın diğer yakıt türlerine göre avantajları ve abonelik işlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda katılımcıların konu ile ilgili sorularını yanıtlayan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Aksagaz yetkilileri  ilçede doğalgaz kullanımının Kasım ayında gerçekleşeceğini belirttiler.

Aksagaz yetkilileri binalarda doğalgaz için tesisat yapan firmaların, mutlaka Aksagaz’dan
Sertifika almış olması gerektiğini belitterek, settifikasız olarak yapılan tesisatların Aksagaz tarafından yapılan incelemerde tespiti halinde o eve doğalgaz verilemiyeceğini ve tesisatın kesinlikle söküleceğini belirterek, evlerine tesisat yaptıran vatandaşların bu konuya dikkat ederek yetkisiz firmalara tesisat yaptırmamalarını önemle rica ettiler.