Bahçe’de geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.
Bahçe’de doğalgaz kavuşması için göreve geldiği günden buyana özel bir çaba içerisinde olan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’da şehir içinde devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçe’de hızlı bir şekilde ilerleme kaydeden ve birçok sokağın doğalgaz hattına kavuşmasıyla bu seneki hedefe ulaşılmasına yaklaşıldığı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, ilçe için olmazsa olmazlardan olan doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyduklarını belirterek yılsonunda ilçenin bir bölümünde de olsa doğalgaz kullanımına geçileceğini kaydetti.
Baz, ayrıca Bahçe’nin doğalgaza kavuşmasında projenin buraya kadar gelmesinde büyük rolü olan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere  tüm emeği geçenlere ilçe halkı adına şükranlarını sundu.
“İlçe için büyük önem arz eden ve yıllardır hayalini kurduğumuz doğalgaza kavuşma sevincimiz devam ediyor” diyen Baz ayrıca yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı