İstiklal Mahallesi İstasyon mevkisinde çalışmaları süren kanalizasyon tamamlandı. Kanalizasyon çalışmalarının tamamlanması ile yeni bir yol açımına, bozuk olan yolların onarımına başlandı.

“BİZ BU İLÇENİN 7’DEN 77’SİNE HİZMET ETMEYE GELDİK”
Hizmetlerine ara vermeden devam eden Başkan Baz mahalle sakinleri ile bir araya gelerek genel sorunları ve görüşlerini dinledi.  “Biz hizmetkarız biz sizlerin sorunlarına çözüm, sorularınıza cevap olmaya geldik ilçemizi dışarıda en iyi şekilde temsil etmeye geldik biz koltukta oturmaya değil bu ilçenin 7’den 77’sine hizmet etmeye geldik. Gecemizde, gündüzümüzde size helal olsun sizleri memnun edebiliyorsak ne mutlu bize. Alt yapı çalışmalarımız %80 oranında tamamlandı eksik olan yerlerimiz var ihtiyaç duyulan yerler var elbette zamanla eksiklikleride tamamlayacağız. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımız ilçemizin çehresini değiştirecek sosyal alanları çoğaltacak çalışmalar olacaktır. Hiç merak etmeyin değişimi fark edeceksiniz” diyerek sözlerini noktaladı.