Verilen Sözler Tek Tek Yerine Getiriliyor

Uzun süredir üzerinde çalışılan Kale Mahallesi Park Projesi Hayat Geçiyor…

İlçemizin yeşil alan park ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalarımızdan ilki olan Kale Mahallesi park projesi hayata geçiyor.

D-400 karayolu yanında oluşturulan alanla hem Kale Mahallesi sakinlerinin hemde ilçemizden geçerek seyahat eden vatandaşların dinlenme ve sosyal  ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bu projemizle “Yaşanılacak bir ilçe, Bahçe” ilkesiyle gerçekleştirmeyi amaçladığımız projelerin ilkinin adımını atıyoruz.

Yapılacak olan Parkla ilgili bir açıklama yapan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, “Biz, vatandaşımıza ne söz vermiş isek o sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz. Kale Mahallesine yapacağımız bu parkta vatandaşlarımıza verdiğimiz vaatler arasındaydı. Şimdi böyle güzel bir parkı hayata geçirmek için çalışmalarına başladık. En kısa zamanda bitirip; hem Kale Mahallesi halkı sakinlerine hemde ilçemiz içerisinden geçen D-400 Karayolu üzerinde seyahat eden misafirlerimize hizmet verecek. Bizim amacımız bu güzel ilçemize kalıcı hizmetler vermek. Buda tabiî ki tek başımıza yaptığımız şeyler değil. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen sayın Osmaniye Valimiz Kerem AL Beyefendiye, Sayın Kaymakamımız M. Alper Çığ Beyefendiye Teşekkür ediyorum. Bu Projenin yapımında da emeklerini ortaya koyacak tüm personellerime de şimdiden teşekkür ediyorum. Bu yapılan hizmet halkımız için yapılıyor. Bu hizmetleri korumak ve kollamakta yine halkımıza düşüyor. Şimdiden tüm Bahçelilere Hayırlı olsun” dedi.