Kısa süre önce başlatmış olduğumuz Kale Mahallesindeki 1 km uzunluğundaki ve 12 m genişliğindeki yeni yol çalışmamız süratle devam etmekte olup “Yeşil Tepe Şelale Projesi” içinde önemli bir adım oldu. Bu yolun tamamlanması ile mahalle sakinleri hem yeni bir yola hem de güzel bir caddeye kavuşmuş olacak.

Mahalleye giriş çıkışıda büyük oranda rahatlatacak  olan bu çalışmadan vatandaşlar oldukça memnun. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Baz; “İlçemizin her mahallesine her noktasına hizmet götürebilmek için canla başla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Projelerimizde ve çalışmalarımızda  önceliğimiz 1. derece ihtiyaç olan yerlerdir.  İlçemiz şu an da büyük oranda gelişme kaydediyor inşallah projelerimizle, hizmetlerimizle ve en önemlisi vatandaşlarımızla ilçemizi en iyi noktalara taşıyacağız. Kale Mahallesine açmakta olduğumuz bu yolumuzun hem ilçemiz için hem mahallemiz için hem de mahallemize yapacak olduğumuz “Yeşil Tepe Şelale Projesi” için  büyün önem arz ettiğinide belirtmek isterim. Bahçe Belediyesi olarak ilçemize ve halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz, hiç kimsenin şüphesi olmasın ilçemizi en iyi noktalara beraber taşıyacağız.” dedi.