Karşıyaka Mahallesi Vahaplar mevkiinde oturan vatandaşların kullanmış olduğu içme suları daha önce mahalle sakinlerinin kendi imkanlarıyla döşemiş oldukları borular ile evlere verilmekteydi. Bu durum mahalle sakinlerine oldukça sorun oluşturduğu gibi bakım, onarım ve tamir işlerine vatandaşların imkanları yetersiz kalıyordu. Belediye olarak bu durumu el atarak bu sorunun çözümü için Karşıyaka Mahallesi Vahaplar mevkiinin su şebekesini belediyemiz bünyesindeki Sular İdaresi birimine kattık.

Konu ile alakalı açıklama yapan Başkan Baz;

Uzun yıllardan beri Karşıyaka Mahallesi Vahaplar mevkiine gelen sulama su boruları mahalle sakinlerinin döşemiş oldukları borularla karşılanmış olup şimdi ise mahalle sakinleri ile belediyemiz arasında yapılan görüşmeler çerçevesinde mahallenin içme suyu belediye bünyesinde kontrol edilecektir.

ve bu mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız bundan böyle içme su aboneliklerini belediyemize yaptıracaktır. Ve 2015 yılında yaptırmış olduğumuz içme su depolarını faliyete geçirmiş oluyoruz. Bundan sonra uzun yıllardır içme su problemi yaşayan vatandaşlarımıın birdaha bu sıkıntılarla karşılaşmamalrını temenni ediyoruz. bununla beraber uzun yıllardan beri kuru çeşme olarak bilinen suyu depomuza bağlayarak ismininde sulu çeşme olmuştur. dedi

There are no comments yet.