Bahçe Belediyesi Çok Amaçlı Salonda düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Başkanı İbrahim Baz ,  İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Şerif Doğan, Cumhuriyet Savcısı Hamza Ocak, İlçe Emniyet Müdürü  Oğuz Dönmez, Şehit ve Gaziler Derneği ilçe temsilcisi Muhammet Köksal, Belediye Meclis Üyeleri ve Şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri  katıldı.

Program öncesi açıklama yapan Başkan Baz ;  ” Türkiye Cumhuriyet’i Devleti’nin kuruluşundan günümüze kadar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Dün olduğu gibi bugün de vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılar vardır. Saldırıyı gerçekleştiren hain güçler geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de bu emellerine ulaşamayacaktır. Bu vesile ile ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Herhangi bir sıkıntıları olduğunda, Belediye olarak kapımız ardına kadar açık her zaman her konuda yanlarındayız.

Ülkece en çok  birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa ve duaya ihtiyacımız var. Rabbim bu gönül sofrasında oluşturduğumuz  birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Ayrıca gönül soframıza vakit ayırıp katılım sağlayan ailelerimizede  ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrardan tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de uzun ömürler diliyorum” dedi

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan ve akşam ezanının okunması ile birlikte açılan iftarlarla devam eden program ikramlar ve hatıra fotoğrafları ile son buldu.