Uzun Süredir Üzerinde Çalışılan Kale Mahallesi Park Projesi’nin İhalesi Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği Tarafından Yapıldı.

Proje  anahtar teslimi 60 gün içerisinde bitirilip belediyemize teslim edilerek halkımızın hizmetine açılacaktır.

Belediye Meclisi tarafından Şehit Piyade Uz. Çvş. Hüseyin Ölmez‘in ismininin verildiği bu park en kısa zamanda bitirilerek hem Kale Mahallesi halkı sakinlerine hemde ilçemiz içerisinden geçen D-400 Karayolu üzerinde seyahat eden misafirlerimize hizmet verecektir.

Konuyla ilgili Basın Açıklması Yapan Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Baz;
Bizim amacımız bu güzel ilçemize kalıcı hizmetler vermek. Buda tabiî ki tek başımıza yaptığımız şeyler değil. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen sayın Osmaniye Valimiz Kerem AL Beyefendiye, Sayın Kaymakamımız M. Alper Çığ Beyefendiye Teşekkür ediyorum. Bu Projenin yapımında da emeklerini ortaya koyacak tüm personellerime de şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu yapılan hizmet halkımız için yapılıyor. Bu hizmetleri korumak ve kollamakta yine halkımıza düşüyor.
Şimdiden tüm Bahçelilere Hayırlı olsun” dedi.

Kale Mahallesinde İhalesi Yapılan Park Yerinde İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü incelemelerde bulundu.