Kızlaç Ortaokulu müdürlüğü ile İstanbul Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında yapmış oldukları kardeş okul proje kapsamında 15 öğrenci ve 3 öğretmen ile birlikte İstanbul gezisi düzenlendi.

Bahçe İlçesi Kızlaç Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri 11-15 Ocak 2016 İstanbul gezisi İçin göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı Sn. Belediye Başkanımız İbrahim Baz’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini dile getirdiler.

Her bir öğretmen ve öğrenci Sn. Başkanımız İbrahim Baz’a minnetlerini dile getirirken Sn. Başkanımız İbrahim Baz ise; “Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bizim kıymetlerimizdir. Gelecek nesiller önce öğretmenlere sonra bizlere emanettir, onların eğitimi,gelişimi ve öğretimi için desteklerimiz hep olmuştur bundan sonrada olacaktır” dedi.

İlçemiz Başer Kimya Fabrikası Yönetim Kurulundan Ali Kılıç bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Üzeyir Aksoy’da konuşmalarında tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin her daim yanlarında olduklarını belirttiler.

Gençlerden Başkanımıza Ziyaret

İlçemiz lise birimi gençleri Sn. Başkanımız İbrahim Baz’ı makamında ziyaret ettiler.

Gençler Sn. Başkanımız İbrahim Baz’a gençliğe verdiği değer ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek fikirlerini ve projelerini dile getirdiler.
Önümüzdeki aylarda farklı farklı etkinlikler düzenleyeceklerini belirten gençler Sn. Başkanımız İbrahim Baz’ın düşüncelerini ve fikirlerini aldılar.