Her sene oynadıkları oyunla futbol severleri kendine bağlayanBahçespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.
1 Ekim 2016 Cumartesi günü Cevdetiye stadında hazırlık maçına çıkan Bahçe Spor Osmaniye EML takımı ile 3-3 berabere kaldı.
Deplasmanda oynanan hazırlık maçında Bahçe Sporu Bahçe Belediye Başkan’ı İbrahim Baz esnaflar ve gençlerle ziyarete giderek futbolcuların hazırlık maçı heyecanına ortak oldu.

Bu sene farklı olacak başlığı altında açıklama yapan Belediye Başkan’ı İbrahim Baz; Bu sene farklı olacak, bu sene şampiyon olacak.
Yeni sezonda tüm imkanlarımızla Bahçespor’un yanında olduğumuzu belirtirken futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyor tüm halkımızı desteğe davet ediyorum” dedi.
Hazırlık maçında çekilmiş oldukları fotoğrafı  #İlçeninTakımınaSahipÇık #SizinleyizGençler#YalnızDeğilsinBahçeSpor #YeşilBeyaz #SizinleŞampiyon etiketleriyle sosyal medyada paylaşan Başkan Baz bu sene gençlerden kupa bekliyor.