74 gün aradan sonra Bahçe Belediyesi, Koronavirüs sonrasında kılınacak ilk toplu namazlar için ilçe genelinde tedbir aldı.

Bugün kılınan ilk Cuma Namazı için belediyemiz ilçe kaymakamlığımızla ve ilçe müftülüğümüzle koordineli bir şekilde çalışarak sosyal mesafe çerçevesinde namaz kılınacak noktaların düzenlemesini büyük titizlikle yaptı.

Belediyemiz namaz kılınacak noktaların dezenfekte, ses sistemi ve maske ihtiyaçlarını karşılayarak hem vatandaşlarımızı hem de namaz kılınacak alanları namaza hazır hale getirdi.

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’da, namazını Bahçe İlçe Stadyumunda vatandaşlarla birlikte kıldı.

İlçemizin farklı noktalarında kılınan Cuma Namazı görüntülerini sizler için derledik.