Belediye Başkanımız İbrahim Baz ilçemiz için planlanan projelerin talebi ve takibi için 2 günlük Ankara ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Osmaniye Milletvekilleri Sayın

Mücahit Durmuşoğlu ve Sayın İsmail Kaya’yı TBMM’deki makamlarında ziyaret ederek başlayan Belediye Başkanı Baz, sonrasında Milletvekilleri eşliğinde Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli’yi ardından,

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nu  sonrasında ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret ederek ilçemizdeki yapımı devam eden ve planlanan projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Baz Ankara’da bir araya geldi!

Görüşmelerin verimli ve olumlu geçtiğini belirten başkan Baz son olarak AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.
İlçemizdeki çalışmalardan ve projelerden bahsederek vermiş olduğu desteklerinden ötürü şükranlarını dile getiren Başkan Baz Bahçe halkının selamlarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bizzat iletti.