“Gençler Atalarına Koşuyor” projesi kapsamında düzenlenen Çanakkale ve İstanbuk gezi turuna katılan ögrenciler Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla’nın, Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Baz’ın İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Üzeyir Aksoy’un, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Çelik’in, İlim Yayma Cemiyeti Bahçe Şube Başkanı Yüksel Korkmaz’ın, TÜGVA İlçe Temsilcisi Talip Avcı’nın ve yolculuk edecek olan gençlerimizin ailelerinin katılım sağladığı Bahçe Belediyesi Millet Bahçesi’nde düzenlenen programla Milli İrade Meydanı’ndan uğurlandı.
1-4 Temmuz tarihi aralıklarında gerçekleşecek olan gezi turu 4 gün sürecek. 4 günlük gezide gencler Çanakkale ve İstanbul’un tarihi yerleri ile müzelerini ziyaret edecekler.
Ziyaret listesinde yer alan en önemli etkinliklerden biri olan Ayasofya-i Kebir Camii’nde kılınacak bir vakit namaz programına Bahçe Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Baz’da katılım sağlayarak gençlere programın bir bölümünde eşlik edecek.