Kuaför ve Berberler Dezenfekte Edildi

Yeni tip korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında uzun süredir kapalı tutulan ve alınan son kararla 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden açılarak hizmet vermeye başlayacak olan ilçedeki berber, kuaför ve güzellik salonlarında belediyemiz ekiplerince dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Bahçe’nin koronavirüsle mücadelede iyi bir tablo sergilediğini belirterek,

“Hep söylüyorum, belediyeler ne yaparsa yapsın, vatandaşın alacağı önlemler önemli.Bahçe çok sayıdaki yere göre daha duyarlı. Market sıraları ve sokağa çıkma ile alakalı da biraz dikkat edersek daha başarılı olacağız. Kuaförlerimizin, dezenfekte konusunda endişeleri vardı. Bizler bugün mevcut liste ile gidip iş yerlerini ziyaret ettik ve dezenfeksiyon ihtiyaclarını karşıladık. Yarından itibaren yeni dönem çalışma sisteminde her birine hayırlı işler diliyorum.” diye konuştu.