Vatandaşlarımız tarafından kurumumuza verilen bir çok dilekçelere ve kurumsal web sitemizden yapılan şikayetlere istinaden mahalle aralarında doğum yapan ve bu sebepten oluşan bit, pire ve koku şikayeteri üzerine sokaktaki dostlarımız yavruları ile birlikte mahalle dışında oluşturmuş olduğumuz yaşam alanlarına ekiplerimiz tarafından götürülüp mama, su ve süt ihtiyaçları karşılanıp gerekli bakımları yapılmıştır.

Sosyal Medya üzerinden Belediyemize ve Belediye Başkanımıza yönelik ithamlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Belediyemiz tarafından cadde ve sokaklarımızda yaşayan hayvanlarımızın mama, süt ve su ihtiyaçları haftanın belirli günlerinde özenle karşılanmaktadır.

Bu konuda hassasiyeti olan arkadaşlarımız bu hayvanlarımızı gelip şu anki yaşadıkları bölgede görebilirler.

Belediye personellerimiz bu dostlarımızla günübirlik özenle ilgilenmekte olup sosyal medya üzerinde yapılan çirkin sözleri ve ithamları kurumumuz hak etmemektedir!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.